Stylefusion

 

Producten.

Stylefusion biedt een professionele website. Een website die aansluit bij uw huisstijl. De website wordt opgeleverd met een eenvoudige beheermodule. Dit houdt in dat er op eenvoudige wijze wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten en het toevoegen en aanpassen van foto's. Het doorvoeren van een wijziging gebeurd on line. U kunt direct zien wat het resultaat is.

Websites worden opgezet met behulp van templates. Er zijn drie soorten websites die met deze templates kunnen worden geleverd en een compleet op maat gemaakte website:

  • Website Basis
  • Website Standaard
  • Website Compleet
  • Website Elite

Website Basis

De Website Basis is de eenvoudigste website die door Stylefusion wordt aangeboden. Deze website is geschikt om een bedrijf te presenteren op het Internet. Met behulp van een template kunnen een aantal onderdelen op vaste plaatsen op de pagina's van de website worden geplaatst: 

  • Logo
  • Banner
  • Navigatie en subnavigatie
  • Global
  • Fonts
  • Contact

Er worden in de Website Basis een viertal pagina's opgeleverd welke met behulp van een Content Management System inhoudelijk kunnen worden aangepast. Allereerst een Homepage, het visitekaartje op Internet. Achter deze Home pagina worden twee content pagina's geplaatst. Als laatste wordt er een contact pagina opgeleverd. 

Website Standaard

De Website standaard is een website waarbij het mogelijk is om een collectie op Internet te laten zien. Deze website bestaat naast de onderdelen zoals genoemd in de Website Basis uit een collectie onderdeel.

De Beheermodule maakt het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze producten en productcategorieën toe te voegen of te verwijderen. Alle wijzigingen die in de Beheermodule worden doorgevoerd zijn direct zichtbaar op de website.

Website Compleet

Bij een website compleet wordt een website met een online winkel gerealiseerd. Met deze website kan een collectie worden getoond, waarbij producten kunnen worden besteld. De bestelde producten kunnen met behulp van een financiële transactie worden afgerekend. Het enige dat nog rest is de logistieke afhandeling van de bestelling welke geen onderdeel uit maakt van de website.

Standaard wordt gebruik gemaakt van betalingsmogelijkheden van Ideal en de standaard Credit Cards. 

Website Elite

Voor sommige bedrijven beiden bovenstaande oplossingen geen uitkomst omdat de wensen en eisen te afwijkend zijn voor de geboden oplossing. Hier biedt de Website Elite uitkomst. In overleg met Stylefusion worden de eisen en wensen exact in kaart gebracht waarna een prijsopgave wordt aangeboden.